The main criteria for assessing the level of food security of a state

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

food security, consumption level, scientifically based standards, competitiveness of domestic products, food demand, продовольственная безопасность, уровень потребления, стандарты научно обоснованные, конкурентоспособность отечественной продукции, спрос на продовольствие, продовольча безпека, рівень споживання, стандарти науково обгрунтовані, конкурентоспроможність вітчизняної продукції, попит на продовольство, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Strashynska, L. The main criteria for assessing the level of food security of a state / L. Strashynska // The Second North and East European Congress on Food Book of abstracts 26-29 May. – K.: NUFT, 2013 - P. 85.