The main criteria for assessing the level of food security of a state

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

food security, consumption level, scientifically based standards, competitiveness of domestic products, food demand, продовольственная безопасность, уровень потребления, стандарты научно обоснованные, конкурентоспособность отечественной продукции, спрос на продовольствие, продовольча безпека, рівень споживання, стандарти науково обгрунтовані, конкурентоспроможність вітчизняної продукції, попит на продовольство, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Strashynska, L. The main criteria for assessing the level of food security of a state / L. Strashynska // The Second North and East European Congress on Food Book of abstracts 26-29 May. – K.: NUFT, 2013 - P. 85.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced