Дослідження процесів електрокоагуляції сосисок із метою інтенсифікації їх виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Було проведено дослідження електрофізичних, теплових властивостей м’ясних фаршів, вивчення тепло- і масообміну при тепловій обробці м’ясних фаршів.

Опис

Ключові слова

фарш, сосиски, обробка, масообмін, властивості, обработка, массообмен, свойства, beef, sausage, processed, mass transfer, properties, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Дослідження процесів електрокоагуляції сосисок із метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 лист. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. – Ч. 1.