Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У наданій статті були охарактеризовані основні фактори, які впливають на якість сирів сичугових, були наведені приклади проведених експертних оцінок якості сирів на прикладі сиру «Російський».
Опис
Ключові слова
сир сичуговий, молочні продукти, контроль якості, контроль качества, rennet cheese, dairy product, quality control, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шаповалова, Н. П. Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництва / Н. П. Шаповалова, В. С. Дерюгіна // Перший крок у науку : матер. Всеукраїнської науково-практичної конференції. - Луганськ : 2009. - Т. 11. - С. 110-114.