Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У наданій статті були охарактеризовані основні фактори, які впливають на якість сирів сичугових, були наведені приклади проведених експертних оцінок якості сирів на прикладі сиру «Російський».

Опис

Ключові слова

сир сичуговий, молочні продукти, контроль якості, контроль качества, rennet cheese, dairy product, quality control, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництва / Н. П. Шаповалова, В. С. Дерюгіна // Перший крок у науку : матер. Всеукраїнської науково-практичної конференції. - Луганськ : 2009. - Т. 11. - С. 110-114.