Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13602
Title: Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
Other Titles: Improvement of process of extrusion of yeast dough with the purpose of creation of high efficiency equipment
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Telychkun, Yuliia
Keywords: екструдування
газонаповнене дріжджове тісто
оброблення тістових заготовок
питомий об’єм
реологічні характеристики
псевдопластична рідина
формувальний канал
математична модель
экструдирование
газонаполненное дрожжевое тесто
разделка тестовых заготовок
удельный объем
реологические характеристики
псевдопластическая жидкость
формующий канал
математическая модель
extrusion
yeast dough filled with gas
trim dough
unit volume
rheological descriptions
pseudo-plastic liquid
forming channel
mathematic model
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Теличкун, Ю. С. Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Теличкун Юлія Станіславівна ; НУХТ. - К., 2011. - 23 с.
Abstract: Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу екструдування газонаповненого дріжджового тіста, вивченню реологічних характеристик газонаповненого тіста, процесів формування об′єму тістової заготовки під час вистоювання та випікання, створенню високоефективних екструзійних агрегатів для здійснення процесу оброблення тістових заготовок із дріжджового тіста. Диссертационная работа посвящена исследованию процесса экструдирования газонаполненного дрожжевого теста, изучению реологических характеристик газонаполненного теста, процессов формирования объема тестовой заготовки при расстойке и выпечке, созданию высокоэффективных экструзионных агрегатов для осуществления процесса разделки тестових заготовок из дрожжевого теста. Dissertation work is devoted research of process of extrusion of yeast dough filled with gas, study of rheological descriptions of dough filled with gas, processes of forming of volume dough purveyances at standing and baking, to creation of high efficiency extrusion aggregates for realization of process of treatment of dough purveyances from yeast dough.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13602
Appears in Collections:05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
telichkun.pdf646.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.