М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даній статті наведено характеристику м’яса різних видів птиці, а також характеристику деяких порід птиці.
In this paper, the characteristics of meat of different species of birds as well as the characteristics of some species of birds.
Опис
Ключові слова
м’ясо птиці, грудні м’язи, кури, качки, індики, цесарки, гуси, poultry, pecs, chickens, ducks, turkeys, guinea fowl, geese, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна / Л. В. Пешук // Мясное дело - 2006. - № 7. – С. 60-63 ; - № 8. – С. 64-66.