М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній статті наведено характеристику м’яса різних видів птиці, а також характеристику деяких порід птиці. In this paper, the characteristics of meat of different species of birds as well as the characteristics of some species of birds.

Опис

Ключові слова

м’ясо птиці, грудні м’язи, кури, качки, індики, цесарки, гуси, poultry, pecs, chickens, ducks, turkeys, guinea fowl, geese, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна / Л. В. Пешук // Мясное дело - 2006. - № 7. – С. 60-63 ; - № 8. – С. 64-66.

Зібрання