М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті наведено характеристику м’яса різних видів птиці, а також характеристику деяких порід птиці. In this paper, the characteristics of meat of different species of birds as well as the characteristics of some species of birds.

Опис

Ключові слова

м’ясо птиці, грудні м’язи, кури, качки, індики, цесарки, гуси, poultry, pecs, chickens, ducks, turkeys, guinea fowl, geese, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна / Л. В. Пешук // Мясное дело - 2006. - № 7. – С. 60-63 ; - № 8. – С. 64-66.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced