Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13651
Title: Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням
Authors: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: гриби глива звичайна
комбіновані м’ясопродукти
конвективне сушіння
безпечність продукту
pleurotus ostreatus mushrooms
combined meat products
convective drying
product safety
Issue Date: 2012
Citation: Ястреба, Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.
Abstract: Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та вдосконалення технології грибного напівфабрикату та комбінованих м’ясопродуктів, до складу яких він входить. На основі вивчення складу грибів глива звичайна, розроблена технологія виробництва грибного порошкоподібного та структурованого напівфабрикатів, яка дозволяє отримати безпечні харчові продукти для закладів ресторанного господарства та інших підприємств масового харчування. The thesis is devoted to the problems of scientific studies and improving the technology of mushroom preparations and combined meat, to which he belongs. On the basis of the composition of fungi oyster mushroom, mushroom production technology developed poroshkopodibtion of structured and semi-finished products, which provides a safe food restaurants to schools and other mass catering companies.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13651
Appears in Collections:05.18.16 - Технологія харчової продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jastreba_j.pdf877.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.