Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та вдосконалення технології грибного напівфабрикату та комбінованих м’ясопродуктів, до складу яких він входить. На основі вивчення складу грибів глива звичайна, розроблена технологія виробництва грибного порошкоподібного та структурованого напівфабрикатів, яка дозволяє отримати безпечні харчові продукти для закладів ресторанного господарства та інших підприємств масового харчування. The thesis is devoted to the problems of scientific studies and improving the technology of mushroom preparations and combined meat, to which he belongs. On the basis of the composition of fungi oyster mushroom, mushroom production technology developed poroshkopodibtion of structured and semi-finished products, which provides a safe food restaurants to schools and other mass catering companies.

Опис

Ключові слова

гриби глива звичайна, комбіновані м’ясопродукти, конвективне сушіння, безпечність продукту, pleurotus ostreatus mushrooms, combined meat products, convective drying, product safety

Бібліографічний опис

Ястреба, Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced