Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та вдосконалення технології грибного напівфабрикату та комбінованих м’ясопродуктів, до складу яких він входить. На основі вивчення складу грибів глива звичайна, розроблена технологія виробництва грибного порошкоподібного та структурованого напівфабрикатів, яка дозволяє отримати безпечні харчові продукти для закладів ресторанного господарства та інших підприємств масового харчування.
The thesis is devoted to the problems of scientific studies and improving the technology of mushroom preparations and combined
meat, to which he belongs. On the basis of the composition of fungi
oyster mushroom, mushroom production technology developed poroshkopodibtion of structured and semi-finished products, which provides a safe food restaurants to schools and other mass catering companies.
Опис
Ключові слова
гриби глива звичайна, комбіновані м’ясопродукти, конвективне сушіння, безпечність продукту, pleurotus ostreatus mushrooms, combined meat products, convective drying, product safety
Бібліографічний опис
Ястреба, Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.