Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13702
Title: Разработка технологии бисквитного полуфабриката специального назначения с использованием сахарозаменителя изомальтитола
Other Titles: Development of technology biscuit semi-finished specialized products with using isomaltitol
Authors: Дорохович, Виктория Витальевна
Абрамова, Асьят Георгиевна
Dorohovich, Victoriya
Abramova, Asiat
Keywords: диабет
гликемический индекс
бисквит
сахарозаменитель
изомальтитол
діабет
глікемічний індекс
бісквіт
цукрозамінник
ізомальтітол
diabetes
glycemic index
biscuits
sugar replacers
izomaltitol
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Дорохович, В. В. Разработка технологии бисквитного полуфабриката специального назначения с использованием сахарозаменителя изомальтитола / В. В. Дорохович, А. Г. Абрамова // Научни трудове Университета по хранителни технологи. – Пловдив: 2013. – Том LX. – С. 114 – 118.
Abstract: Установлено влияние сахарозаменителя изомальтитола на пенообразующую способность меланжа и стабильности пены. Исследовано физико-химические и структурные показатели готовых бисквитов на основе изомальтитола. Встановлено вплив цукрозамінника ізомальтітола на піноутворюючу здатність меланжу та стійкість піни. Досліджено фізико-хімічні та структурні показники готових бісквітів на основі ізомальтітолу. It has been studied the effect of the sugar replacers’ isomaltitol on foaming capacity of egg melange and foam stability. Physical, chemical and structural indicators of ready-made biscuits on the basis of isomaltitol have been researched.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13702
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sdvvrtbnspzbzi.pdf458.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.