DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13707

Название: Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі
Другие названия: Preventing explosions in the sugar sector enterprises
Авторы: Слободян, Ольга Петрівна
Степанець, Іван Федотович
Матиящук, Олена Володимирівна
Slobodyan, Olga
Stepanets, Ivan
Matyiashchuk, Olena
Ключевые слова: вибух
небезпека
цукрова галузь
взрыв
опасность
сахарная отрасль
explosion
danger
sugar industry
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Слободян, О. П. Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі / О. П. Слободян, І. Ф. Степанець, О. В. Матиящук // Науково-практичний галузевий журнал "Цукор України". - 2011. - №4 (64). - С. 23-26.
Краткий осмотр (реферат): Підвищення безпеки підприємств цукрової галузі передбачає: прогнозування сценаріїв виникнення аварій; постадійний аналіз умов розвитку аварій; оцінку заходів, що перешкоджають виникненню аварій; способи і засоби локалізації аварій. Повышение безопасности предприятий сахарной отрасли предусматривает: прогнозирование сценариев возникновения аварий; постадийный анализ условий развития аварий; оценку мер, препятствующих возникновению аварий; способы и средства локализации аварий. Increased security companies sugar industry includes: forecasting scenarios of accidents; stepwise analysis of the conditions of the accident; assessment of measures against the occurrence of accidents; methods and containment failures.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13707
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Slobodyan_11.pdf228,25 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback