Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підвищення безпеки підприємств цукрової галузі передбачає: прогнозування сценаріїв виникнення аварій; постадійний аналіз умов розвитку аварій; оцінку заходів, що перешкоджають виникненню аварій; способи і засоби локалізації аварій.
Опис
Ключові слова
вибух, небезпека, цукрова галузь, взрыв, опасность, сахарная отрасль, explosion, danger, sugar industry, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Степанець, І. Ф. Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі / О. П. Слободян, І. Ф. Степанець, О. В. Матиящук // Цукор України. - 2011. - № 4 (64). - С. 23-26.