Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013-12

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

МАРКОВА АД

Анотація

У статті розглянуто питання комплексної оцінки якості м’яких розсільних сирів виготовлених з використанням дієтичної добавки «Ламідан» та альбумінної маси. The article deals with the issue of comprehensive quality evaluation of soft brine cheese made with the use dietary supplements "Lamidan" and albumin mass.

Опис

Ключові слова

розсільні сири, рівень якості, споживні властивості, конкурентоспроможність, pickled cheeses, quality, consumer properties, competitiveness, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Перспективные инновации в науке, образовании, производстве и транспорте 2013 : збірник наукових праць SWorld за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції, 20 – 30 грудня 2013. – Иваново : МАРКОВА АД, 2013. – ЦИТ : 413-1290. – С. 78-81.

Зібрання