Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирів
Вантажиться...
Дата
2013-12
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
МАРКОВА АД
Анотація
У статті розглянуто питання комплексної оцінки якості м’яких розсільних сирів виготовлених з використанням дієтичної добавки «Ламідан» та альбумінної маси.
The article deals with the issue of comprehensive quality evaluation of soft brine cheese made with the use dietary supplements "Lamidan" and albumin mass.
Опис
Ключові слова
розсільні сири, рівень якості, споживні властивості, конкурентоспроможність, pickled cheeses, quality, consumer properties, competitiveness, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Перспективные инновации в науке, образовании, производстве и транспорте 2013 : збірник наукових праць SWorld за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції, 20 – 30 грудня 2013. – Иваново : МАРКОВА АД, 2013. – ЦИТ : 413-1290. – С. 78-81.