Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Нами розроблений новий вид вершкового масла з сиропом обліпихи на фруктозі.
We have developed a new type of butter with sea buckthorn syrop.
Опис
Ключові слова
масляна паста, обліпиха, насіння льону, butter paste, sea buckthorn, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Бондаренко Б. В. Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи / Б. В. Бондаренко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 75–76.