Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нами розроблений новий вид вершкового масла з сиропом обліпихи на фруктозі. We have developed a new type of butter with sea ​​buckthorn syrop.

Опис

Ключові слова

масляна паста, обліпиха, насіння льону, butter paste, sea ​​buckthorn, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Бондаренко Б. В. Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи / Б. В. Бондаренко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 75–76.