Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Нами розроблений новий вид вершкового масла з сиропом обліпихи на фруктозі. We have developed a new type of butter with sea ​​buckthorn syrop.

Опис

Ключові слова

масляна паста, обліпиха, насіння льону, butter paste, sea ​​buckthorn, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Бондаренко Б. В. Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи / Б. В. Бондаренко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 75–76.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced