Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Нами розроблений новий вид вершкового масла з сиропом обліпихи на фруктозі.
We have developed a new type of butter with sea buckthorn syrop.
Опис
Ключові слова
масляна паста, обліпиха, насіння льону, butter paste, sea buckthorn, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Бондаренко Б. В. Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи / Б. В. Бондаренко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали 3-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 75–76.