Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13856
Title: Спосіб визначення водо- та жиропоглинаючої здатності продуктів (Патент на винахід № 29907)
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Сербова, Марія Іванівна
Keywords: набухання
індикатор
стабільність
м’ясні емульсії
рідка фаза
liquid phase
swelling indicator
stability
meat emulsions
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2000
Citation: Патент на винахід 29907 А G 01N 25/26 Спосіб визначення водо- та жиропоглинаючої здатності продуктів / Клименко М. М., Кишенько І. І., Сербова М. І., патентовласник – НУХТ; заявл. 29.12.1999; опубл. 15.11.2000, Бюл. № 6
Abstract: Розроблено спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій, який включає початкове зважування проби, витримування зануреної у рідку фазу проби, який відрізняється тим, що пробу розміщують у приладі для набухання, витримування проводять до максимальних показників індикатора потім проводять розрахунок за формулою. Технічний результат: при використанні цього способу можна визначити початкову та кінцеву стадію процесу, а також запобігти великій похибці у результаті вимірювання. A method of determining stability of meat emulsions comprising an initial weighting sample holding submerged in the liquid phase samples , characterized in that the sample is placed in gear to raise , hold to hold the maximum performance indicator calculation is then carried out as follows . The technical result : when using this method to determine the initial and final stage of the process and prevent the resulting high level of accuracy of measurement.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13856
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf3.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.