Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13858
Title: Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення
Authors: Пархоменко, Олена Олегівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: напівфабрикати
розторопша плямиста
шрот
олія
силімарин
інгредієнти
convenience foods
sílybum mariаnum
meal
oil
silymarin
ingredients
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Пархоменко, О. О. Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. / О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 48-49.
Abstract: Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13858
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf92.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.