Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.

Опис

Ключові слова

бактеріальні закваски, кисломолочні продукти, bacterial starters, fermented milk products, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №7 (104). – С. 32-33.

Зібрання