DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13874

Название: Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів
Другие названия: Bacterial starters for the manufacture fermented milk products
Авторы: Рябченко, Наталія Олександрівна
Ryabchenko, Natalia
Ключевые слова: бактеріальні закваски
кисломолочні продукти
бактериальные закваски
кисломолочные продукты
bacterial starters
fermented milk products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Рябченко, Н. О. Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №7 (104). – С. 32-33.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Проанализированы бактериальные закваски, которые используются для изготовления кисломолочных товаров. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13874
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
statya_Ryabchenko.pdf66,85 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback