Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.

Опис

Ключові слова

бактеріальні закваски, кисломолочні продукти, bacterial starters, fermented milk products, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №7 (104). – С. 32-33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced