Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.
Опис
Ключові слова
бактеріальні закваски, кисломолочні продукти, bacterial starters, fermented milk products, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №7 (104). – С. 32-33.