Бактеріальні закваски для виготовлення сирів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення сирів. Been analyzed bacterial starters used for of cheeses production.

Опис

Ключові слова

бактеріальні закваски, сири, bacterial starter cultures, cheeses, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Бактеріальні закваски для виготовлення сирів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – № 6. – С. 24-27.

Зібрання