Бактеріальні закваски для виготовлення сирів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення сирів. Been analyzed bacterial starters used for of cheeses production.
Опис
Ключові слова
бактеріальні закваски, сири, bacterial starter cultures, cheeses, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Бактеріальні закваски для виготовлення сирів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – № 6. – С. 24-27.