Спред з харчовими волокнами
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.
Determined the possibilities of including food fibres as functionally technological ingredients of phytogenous origin in technology of spread with fillers.
Determined the possibilities of including food fibres as functionally technological ingredients of phytogenous origin in technology of spread with fillers.
Опис
Ключові слова
спред з наповнювачем, spred with filler, харчові волокна, молочно-рослинна композиція, молочно-рослинна композиція, food fibers, milk vegetable composition, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Петрина, А. Б.
Спред з харчовими волокнами / А. Б. Петрина, О. О. Красуля, О. В. Грек // Молокопереробка. — 2009. — № 11 (50). — С. 16-17.