Спред з харчовими волокнами
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.
Determined the possibilities of including food fibres as functionally technological ingredients of phytogenous origin in technology of spread with fillers.
Determined the possibilities of including food fibres as functionally technological ingredients of phytogenous origin in technology of spread with fillers.
Опис
Ключові слова
спред з наповнювачем, spred with filler, харчові волокна, молочно-рослинна композиція, молочно-рослинна композиція, food fibers, milk vegetable composition, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Петрина, А. Б.
Спред з харчовими волокнами / А. Б. Петрина, О. О. Красуля, О. В. Грек // Молокопереробка. — 2009. — № 11 (50). — С. 16-17.