Технології морозива-щербет з фруктозою та біологічно повноцінними інгредієнтами

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Доведено доцільність використання цукрових замінників та рослинних інгредієнтів, що дозволяє збалансувати готовий продукт за вмістом вітамінів і мінеральних речовин. Встановлено, що повна заміна цукру на фруктозу у складі морозива-щербет дозволить зменшити калорійність продукту, а введення біологічно-повноцінних інгредієнтів забезпечить отримання продукти з привабливими споживчими характеристиками, з покращеним вітамінним і мінеральним складом. The expediency of using sugar substitutes and herbal ingredients that balances the finished product for vitamins and minerals. Established that a complete replacement of sugar with fructose as part of an ice cream sorbet will reduce calorie product, and the introduction of bio-high-grade ingredients provide obtaining products with attractive consumer features, with improved vitamin and mineral composition.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, щербет, sorbet, пюре, mash, груша, pear, барбарис, barberry, фруктоза, fructose, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Г. Технології морозива-щербет з фруктозою та біологічно повноцінними інгредієнтами / Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь, І. Ю. Михайлюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : 3 міжнародна науково-технічна конференція, 25-26 березня 2014 р., м. Київ. — К.: НУХТ, 2014. – С. 83-84.