Інгредієнти для виробництва морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті проаналізовано сучасний ринок стабілізаційних систем, які використовуються у виробництві морозива. Досліджено вплив нових стабілізаторів на формування структури морозива.
The article is devoted to analysis of ice-cream stabilization systems. It has been investigated the influence of new stabilizers on ice cream structure conformation.

Опис

Ключові слова

морозиво, формування структури морозива, стабілізаційні системи, ice-cream, ice cream structure conformation, stabilization systems, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рибак, О. М. Інгредієнти для виробництва морозива / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, О. М. Рябоштан // Продукты & ингредиенты. - К., 2008. - № 8. - С. 40-45.

Зібрання