Інгредієнти для виробництва морозива
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті проаналізовано сучасний ринок стабілізаційних систем, які використовуються у виробництві морозива. Досліджено вплив нових стабілізаторів на формування структури морозива.
The article is devoted to analysis of ice-cream stabilization systems. It has been investigated the influence of new stabilizers on ice cream structure conformation.
The article is devoted to analysis of ice-cream stabilization systems. It has been investigated the influence of new stabilizers on ice cream structure conformation.
Опис
Ключові слова
морозиво, формування структури морозива, стабілізаційні системи, ice-cream, ice cream structure conformation, stabilization systems, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рибак, О. М. Інгредієнти для виробництва морозива / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, О. М. Рябоштан // Продукты & ингредиенты. - К., 2008. - № 8. - С. 40-45.