Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14123
Title: Опыт комплексного использования сырья в кондитерской промышленности
Authors: Белова, Татьяна Геннадьевна
Волохова, Нинель Антоновна
Кожанов, Юрий Григорьевич
Лыськова, Ольга Владимировна
Цымбалюк, Людмила Георгиевна
Цышевский, Владимир Григорьевич
Keywords: комплексное использование сырья
рациональное использование какао-бобов
опыт работы кондитерских фабрик
новые виды продукции
comprehensive utilization of raw materials
rational use of cocoa beans
experience confectioneries
new products
кафедра маркетингу
Issue Date: 1989
Citation: Опыт комплексного использования сырья в кондитерской промышленности / Т. Г.Белова, Н. А. Волохова, Ю. Г. Кожанов и др. // Кондитерская промышленность. - М.: АгроНИИТЭИ, 1989.- № 4. – С. 1-24.
Abstract: Рассматривается опыт комплексного использования сырья в кондитерской промышленности. Приводятся мероприятия, которые внедряются в отрасли, с целью рационального использования сырья. The experience of the integrated use of raw materials in the confectionery industry. Includes activities that are being implemented in the industry, with a view to the rational use of raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14123
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf204.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.