Проблеми поліпшення якості хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз якості хлібопекарського борошна, запропоновано ферментні препарати та нетрадиційні харчові добавки для підвищення якості готових виробів.
An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products.

Опис

Ключові слова

борошно, ферментні препарати, добавки, білок, нетрадиційна сировина, flour, ferment drugs, supplements, protein, non-traditional raw materials, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Проблеми поліпшення якості хліба / В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - № 8. – С. 46-48.

Зібрання