Проблеми поліпшення якості хліба
Файли
Дата
2000
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зроблено аналіз якості хлібопекарського борошна, запропоновано ферментні препарати та нетрадиційні харчові добавки для підвищення якості готових виробів.
An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products.
An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products.
Опис
Ключові слова
борошно, ферментні препарати, добавки, білок, нетрадиційна сировина, flour, ferment drugs, supplements, protein, non-traditional raw materials, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Проблеми поліпшення якості хліба / В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - № 8. – С. 46-48.