Проблеми поліпшення якості хліба

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз якості хлібопекарського борошна, запропоновано ферментні препарати та нетрадиційні харчові добавки для підвищення якості готових виробів.
An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products.

Опис

Ключові слова

борошно, ферментні препарати, добавки, білок, нетрадиційна сировина, flour, ferment drugs, supplements, protein, non-traditional raw materials, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Проблеми поліпшення якості хліба / В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - № 8. – С. 46-48.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced