Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1974

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.

Опис

Ключові слова

дріжджовий концентрат, якість, зберігання, бродіння, економія, yeast concentrate, quality, storage, fermentation, savings, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Волкова, Г. А. Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні / Г. А. Волкова, В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1974. - № 6. – С. 32-34.

Зібрання