Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні
Дата
1974
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.
Опис
Ключові слова
дріжджовий концентрат, якість, зберігання, бродіння, економія, yeast concentrate, quality, storage, fermentation, savings, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Волкова, Г. А. Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні / Г. А. Волкова, В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1974. - № 6. – С. 32-34.