Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні
Вантажиться...
Дата
1974
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.
Опис
Ключові слова
дріжджовий концентрат, якість, зберігання, бродіння, економія, yeast concentrate, quality, storage, fermentation, savings, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Волкова, Г. А. Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні / Г. А. Волкова, В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1974. - № 6. – С. 32-34.