Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні

Ескіз

Дата

1974

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.
Studied quality of liquid yeast concentrate its technological properties and influence on the test results and bread.

Опис

Ключові слова

дріжджовий концентрат, якість, зберігання, бродіння, економія, yeast concentrate, quality, storage, fermentation, savings, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Волкова, Г. А. Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні / Г. А. Волкова, В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1974. - № 6. – С. 32-34.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced