Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.
The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.
The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.
Опис
Ключові слова
овочеві порошки, свіжість, крохмаль, деформація м’якушки, хліб, vegetable powders, freshness, starch, deformation of crumb, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.