Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1417
Title: Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості
Other Titles: Influence of vegetable powders on the preservation of products freshness
Authors: Суха, Наталія Анатоліївна
Білик, Олена Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Suha, Natalia
Bilyk, Olena
Drobot, Vera
Keywords: овочеві порошки
свіжість
крохмаль
деформація м’якушки
хліб
овощные порошки
свежесть
крахмал
деформация мякиша
хлеб
vegetable powders
freshness
starch
deformation of crumb
bread
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.
Abstract: Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.
Доказана эффективность добавления овощных порошков в количестве 5 % для сохранения свежести хлебобулочных изделий, приведены экспериментальные данные.
The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1417
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvivopnzvs.pdf637.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.