Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.
The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.

Опис

Ключові слова

овочеві порошки, свіжість, крохмаль, деформація м’якушки, хліб, vegetable powders, freshness, starch, deformation of crumb, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced