Current ongoing monitoring and prospects of prediction of the confectionary products state with new capacitive transducers

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The capabilities of new high-precision three-contact capacitance transducers for monitoring and predicting the state of confectionery on their dielectric permittivity and electrical conductivity was described.

Опис

Ключові слова

прецизійний ємнісний датчик, триконтактні, діелектрична проникність, поточний контроль, стан виробів, прецизионный емкостный датчик, трехконтактные, диэлектрическая проницаемость, поточный контроль, состояния изделий, precision capacitive sensor, three-contact, dielectric constant, current monitoring, products state, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Tarasenko, S. Current ongoing monitoring and prospects of prediction of the confectionary products state with new capacitive transducers / S. Tarasenko, D. Kolomiets, M. Galushko // NЕЕFood-2013 : The Second North and East European Congress on Food : тези, 26-29 травня . – Київ: НУХТ, 2013. - С. 303.