Current ongoing monitoring and prospects of prediction of the confectionary products state with new capacitive transducers

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The capabilities of new high-precision three-contact capacitance transducers for monitoring and predicting the state of confectionery on their dielectric permittivity and electrical conductivity was described.

Опис

Ключові слова

прецизійний ємнісний датчик, триконтактні, діелектрична проникність, поточний контроль, стан виробів, прецизионный емкостный датчик, трехконтактные, диэлектрическая проницаемость, поточный контроль, состояния изделий, precision capacitive sensor, three-contact, dielectric constant, current monitoring, products state, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Tarasenko, S. Current ongoing monitoring and prospects of prediction of the confectionary products state with new capacitive transducers / S. Tarasenko, D. Kolomiets, M. Galushko // NЕЕFood-2013 : The Second North and East European Congress on Food : тези, 26-29 травня . – Київ: НУХТ, 2013. - С. 303.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced