DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278

Название: Value of yoghurt
Другие названия: Цінність йогурта
Авторы: Strizhnova, Marianna
Стрижньова, Маріана Юріївна
Ключевые слова: біфідобактерії
лактобацилли
молочні продукти
казеїн
бифидобактерии
йогурт
лактобациллы
молочные продукты
казеин
bifidobacteria
lactobacilli
yogurt
dairy products
casein
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Yarosh, Y. Value of yoghurt / Y. Yarosh, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. - Ч. 4. – С. 298-299.
Краткий осмотр (реферат): Dairy products are usually high energy-yielding food products. A production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Value_of_yoghurt.pdf157,64 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback