Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14298
Title: Перспективи та проблеми виробництва ферментованих напоїв в Україні
Authors: Прибильський, Віталій Леонідович
Наливайко, Клавдія Федорівна
Keywords: ферменти
зброджування
ферментовані напої
enzymes
fermentation
fermented beverages
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2010
Citation: Прибильський, В. Л. Перспективи та проблеми виробництва ферментованих напоїв в Україні / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція. - НУХТ, 2010. – С. 7.
Abstract: Запропонована технологія забезпечує одержання загальнооздоровчих напоїв, призначених для широких верств населення. Дослідження проводили в Національному університеті харчових технологій у напрямку розробки трьох груп медових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкоголь¬них та алкогольних. На нові напої розроблена необхідна нормативно-технічна документація. The technology gives a generall beverages for the general population. The study was conducted at the National University of Food Technologies towards the development three groups of honey fermented drinks, non-alcoholic, low-alcohol and alcohol. The new drinks developed the necessary regulatory and technical documentation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14298
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_doc (1).pdf81.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.