DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14307

Название: Інтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннями
Другие названия: Process intensification cooking wort electromagnetic fields and radiation
Авторы: Романова, Зоряна Миколаївна
Зубченко, Віктор Сергійович
Романов, Микола Сергійович
Мельник, Юрій Володимирович
Romanova, Zoryana
Zubchenko, Victor
Romanov, Mykola
Melnyk, Yuriy
Ключевые слова: магнітне поле
затирання
ферменти
гідроліз
сусло
магнитное поле
затирание
ферменты
гидролиз
magnetic field
mashing
enzymes
hydrolysis
must
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Інтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннями / З. М. Романова, В. С.Зубченко, Ю. В. Мельник, М. С. Романова // Харчова і переробна промисловість. - 2005. – № 5. - C. 22-25.
Краткий осмотр (реферат): Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням солоду, як джерела ферментів а також несолоджених матеріалів. Для досягнення активації ферментів солоду використовували оброблення пивних заторів постійним магнітним полем. Данная работа посвящена исследованиям, направленным на получение високоэкстрактивних пивных заторов с использованием солода, как источника ферментов и несоложенного материалов. Для достижения активации ферментов солода использовали обработки пивных пробок постоянным магнитным полем In this paper, the research aimed at obtaining vysokoekstraktyvnyh congestion beer using malt as a source of enzymes and nesolodzhenyh materials. To achieve activation of enzymes malt beer using cutting congestion constant magnetic field.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14307
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf151,39 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback