Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14321
Title: Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання
Authors: Лаврінчук, Юлія
Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Бессараб, Олександр Семенович
Keywords: замочування
бобові
нут
чечевиця
набухання
soaking
beans
chickpeas
lentils
swelling
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання / Ю. Лаврінчук, С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014р. - К. : НУХТ. – С. 397-399.
Abstract: Робота присвячена дослідженню водопоглинальної здатності нута і чечевиці при їх замочуванні у воді температурою 20, 40, 60, 80 ºС. Встановлені раціональні параметри для набухання бобових. Work is devoted to water absorption capacity chickpea and lentil when soaking in water at 20, 40, 60, 80 º C. Rational parameters for swelling legumes are set.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14321
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf591.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.