Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Робота присвячена дослідженню водопоглинальної здатності нута і чечевиці при їх замочуванні у воді температурою 20, 40, 60, 80 ºС. Встановлені раціональні параметри для набухання бобових.
Work is devoted to water absorption capacity chickpea and lentil when soaking in water at 20, 40, 60, 80 º C. Rational parameters for swelling legumes are set.
Опис
Ключові слова
замочування, бобові, нут, чечевиця, набухання, soaking, beans, chickpeas, lentils, swelling, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання / Ю. Лаврінчук, С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014р. - К. : НУХТ. – С. 397-399.