Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена дослідженню водопоглинальної здатності нута і чечевиці при їх замочуванні у воді температурою 20, 40, 60, 80 ºС. Встановлені раціональні параметри для набухання бобових.
Work is devoted to water absorption capacity chickpea and lentil when soaking in water at 20, 40, 60, 80 º C. Rational parameters for swelling legumes are set.
Опис
Ключові слова
замочування, бобові, нут, чечевиця, набухання, soaking, beans, chickpeas, lentils, swelling, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набухання / Ю. Лаврінчук, С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014р. - К. : НУХТ. – С. 397-399.