Heat resistance determination of butter paste with red beet powder
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
nutrient, haet resistance, mixture, inulin, polyunsaturated fatty acid, поживна речовина, термоопір, суміш, інулін, високомолекулярна ненасичена жирокислота, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Podkovko, O. Heat resistance determination of butter paste with red beet powder / O. Podkovko, T. Rashevskaya, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 256-257.