Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14407
Title: Heat resistance determination of butter paste with red beet powder
Authors: Podkovko, Oksana
Smirnova, Elizabeth
Rashevska, Tamara
Keywords: nutrient
haet resistance
mixture
inulin
polyunsaturated fatty acid
поживна речовина
термоопір
суміш
інулін
високомолекулярна ненасичена жирокислота
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Podkovko, O. Heat resistance determination of butter paste with red beet powder / O. Podkovko, T. Rashevskaya, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 256-257.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14407
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf114.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.