Heat resistance determination of butter paste with red beet powder

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

nutrient, haet resistance, mixture, inulin, polyunsaturated fatty acid, поживна речовина, термоопір, суміш, інулін, високомолекулярна ненасичена жирокислота, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Podkovko, O. Heat resistance determination of butter paste with red beet powder / O. Podkovko, T. Rashevskaya, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 256-257.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced