Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано визначення кисню в розлитих напоях і досліджена динаміка його вмісту при зберіганні та транспортуванні. Наведені фактори, що запобігають впливу кисню на стійкість готових напоїв. A determination of oxygen in spilled drinks and studied the dynamics of its contents during storage and transport. These factors prevent the influence of oxygen on the stability of the finished beverage.

Опис

Ключові слова

вміст кисню (О2), стійкість, напої, вітаміни, окисно-відновні реакції, зберігання, content of oxygen (O2), resistance, beverages, vitamins, redox reactions, storage, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, З. М. Романова, Т. В. Дубицька // Харчова промисловість. — 2008. — Вип. 6. — С. 42-43.

Зібрання