Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано визначення кисню в розлитих напоях і досліджена динаміка його вмісту при зберіганні та транспортуванні. Наведені фактори, що запобігають впливу кисню на стійкість готових напоїв.
A determination of oxygen in spilled drinks and studied the dynamics of its contents during storage and transport. These factors prevent the influence of oxygen on the stability of the finished beverage.
Опис
Ключові слова
вміст кисню (О2), стійкість, напої, вітаміни, окисно-відновні реакції, зберігання, content of oxygen (O2), resistance, beverages, vitamins, redox reactions, storage, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, З. М. Романова, Т. В. Дубицька // Харчова промисловість. — 2008. — Вип. 6. — С. 42-43.