Hyperspectral imaging for food quality analysis and control

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Quality assurance is one of the most important goals of any industry. The ability to manufacture high-quality products consistently is the basis for success in the highly competitive food industry. It encourages loyalty in customers and results in an expanding market share.

Опис

Ключові слова

гіперспектральні зображення, аналіз якості їжі, біохімічні компоненти, hyperspectral imaging, food quality analysis, biochemical constituents, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Velikanov, A. Hyperspectral imaging for food quality analysis and control / A. Velikanov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 312-313.