Hyperspectral imaging for food quality analysis and control
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Quality assurance is one of the most important goals of any industry. The ability to manufacture high-quality products consistently is the basis for success in the highly competitive food industry. It encourages loyalty in customers and results in an expanding market share.
Опис
Ключові слова
гіперспектральні зображення, аналіз якості їжі, біохімічні компоненти, hyperspectral imaging, food quality analysis, biochemical constituents, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Velikanov, A. Hyperspectral imaging for food quality analysis and control / A. Velikanov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 312-313.