Hyperspectral imaging for food quality analysis and control

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Quality assurance is one of the most important goals of any industry. The ability to manufacture high-quality products consistently is the basis for success in the highly competitive food industry. It encourages loyalty in customers and results in an expanding market share.

Опис

Ключові слова

гіперспектральні зображення, аналіз якості їжі, біохімічні компоненти, hyperspectral imaging, food quality analysis, biochemical constituents, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Velikanov, A. Hyperspectral imaging for food quality analysis and control / A. Velikanov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 312-313.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced