Hyperspectral imaging for food quality analysis and control
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Quality assurance is one of the most important goals of any industry. The ability to manufacture high-quality products consistently is the basis for success in the highly competitive food industry. It encourages loyalty in customers and results in an expanding market share.
Опис
Ключові слова
гіперспектральні зображення, аналіз якості їжі, біохімічні компоненти, hyperspectral imaging, food quality analysis, biochemical constituents, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Velikanov, A. Hyperspectral imaging for food quality analysis and control / A. Velikanov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 312-313.