Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14444
Title: Вплив колагенвмісного інгредієнта на процес осадження альбумінів сироватки
Other Titles: Effect of collagen ingredient the deposition of serum albumin
Authors: Тимчук, Алла Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Грек, Олена Вікторівна
Tymchuk, Alla
Onopriichuk, Olena
Grek, Olena
Keywords: альбумінна маса
альбуминная масса
albumen weight
колагенвмісний інгредієнт
коллагенсодержащий ингредиент
collagen ingredient deposition
осадження
осаждения
albumen weight
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Тимчук, А. В. Вплив колагенвмісного інгредієнта на процес осадження альбумінів сироватки / А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м´ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 76-77
Abstract: Досліджено вплив колагенвмісного інгредієнта на вологу альбумінної маси, що при проведенні циклу технологічних операцій - заморожування, зберігання та розморожування, сприятиме зменшенню втрат поновлюваної молочної сировини. Исследовано влияние коллагенсодержащего ингредиента на влажность альбуминной массы при проведении цикла технологических операций - замораживание, хранение и дефростация, будет способствовать уменьшению потерь молочного сырья. The influence of humidity on kolagensoderzhaschego ingredient albumin mass for technological operations cycle - freezing, storage and thawing, will help reduce the loss of raw milk
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14444
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu_1.pdf113.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.