Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У матеріалах конференції наведено доповіді за актуальними напрямами розроблення, виробництва та споживання принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального та спеціального призначення. Коло наукових інтересів учасників конференції сформовано за такими напрямами: фармаконутриціологія у парадигмі нової концепції харчування, стан та перспективи розвитку технологій оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам, нетрадиційні джерела сировини у виробництві продукції нового покоління, інновації у виробництві та споживанні харчових продуктів, якість, безпека, ефективність оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, харчові звички та культура харчування. The materials of the conference presented papers on topical areas of development, production and use of a fundamentally new generation of food - health products , preventive , therapeutic and special . Research interests of participants formed in the following areas : farmakonutrytsiolohiya paradigm of the new concept of food, status and prospects of technology wellness products and dietary supplements , natural alternative to synthetic dresser as food additives , alternative sources of raw materials in the production of a new generation of innovation in production and consumption food quality , safety , efficiency of health products and dietary supplements, dietary habits and food culture .

Опис

Ключові слова

харчові продукти, технологія оздоровчих продуктів, дієтичні добавки, харчування, food products, technology health products, dietary supplements, food

Бібліографічний опис

Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 22 - 23 травня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; Міністерствово освіти і науки України — К. : НУХТ, 2014. – 169 с.

Зібрання