Функціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Перспективним є напрямок отримання збивних цукеркових мас на основі природних нетрадиційних піноутворювачів високої харчової цінності з використанням плодово-ягідної сировини та продуктів її переробки. В якості нетрадиційного піноутворювача цікаве вивчення функціональних властивостей білка молочної сироватки. A promising direction is getting churned candy mass based on natural non-traditional foam high nutritional value, using fruits and berries raw and processed products. As a non-traditional foam interesting study of the functional properties of whey protein.

Опис

Ключові слова

збивні цукерки, білок молочної сироватки, суміш білків, цукеркові маси, сироваткові білки, churned candy, whey protein, mixture of proteins, candy mass, serum proteins, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Каліновська, Т. В. Функціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерок / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С.116.