DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14527

Название: Функціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерок
Другие названия: Functional properties of whey proteins and their use in the manufacture of sweets churned
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Kalinovska, Tatyana
Kyianytsia, Svetlana
Obolkina, Vera
Ключевые слова: збивні цукерки
білок молочної сироватки
суміш білків
цукеркові маси
сироваткові білки
сбивные конфеты
белок молочной сыворотки
смесь белков
конфетные массы
сывороточные белки
churned candy
whey protein
mixture of proteins
candy mass
serum proteins
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Каліновська, Т. В. Функціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерок / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С.116.
Краткий осмотр (реферат): Перспективним є напрямок отримання збивних цукеркових мас на основі природних нетрадиційних піноутворювачів високої харчової цінності з використанням плодово-ягідної сировини та продуктів її переробки. В якості нетрадиційного піноутворювача цікаве вивчення функціональних властивостей білка молочної сироватки. Перспективным является направление получения сбивных конфетных масс на основе природных нетрадиционных пенообразователей высокой пищевой ценности с использованием плодово-ягодного сырья и продуктов его переработки. В качестве нетрадиционного пенообразователя интересное изучение функциональных свойств белка молочной сыворотки. A promising direction is getting churned candy mass based on natural non-traditional foam high nutritional value, using fruits and berries raw and processed products. As a non-traditional foam interesting study of the functional properties of whey protein.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14527
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tksgfvsbtivuvzc.pdf92,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback